Kiitos teille ihanat asiakkaani Pikkumuu-verkkokaupan ensimmäisistä kuukausista

Pikkumuu-Verkkokauppani on toiminut nyt noin neljä kuukautta. Haluankin kiittää teitä kaikkia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita lämpimästi tuestanne ja ihanista palautteistanne. Matka on ollut täynnä ilon hetkiä ja arvokkaita oppitunteja.

Pikkumuu-verkkokaupan vastaanotto on ollut yksinkertaisesti ihana. Olen saanut paljon positiivista palautetta ja rohkaisevia viestejä ihmisiltä, jotka jakavat samat arvot kuin minä ja ovat tavalla tai toisella samassa elämäntilanteessa lapsiperhe-arkea eläen. On ollut mahtavaa nähdä, kuinka moni arvostaa eettisesti tuotettuja ja laadukkaita tuotteita yhtä paljon kuin minä itse. 

On kuitenkin myönnettävä, että alan kilpailu on kovaa ja nykymaailman meno niin hektistä, että itsensä esiintuominen kaikkien vaihtoehtojen seasta on vähintäänkin vaikeaa. 

Miksi valita Pikkumuu?

Kun pohdit eri vaihtoehtojen välillä, mistä ostaa lastentarvikkeita ja leluja niin suomalaisen pienyrittäjän näkökulmasta vinkkaan pohtimaan, kenen toimintaa haluat tukea. 

Pikkumuu keskittyy eettisillä arvoillaan ainutlaatuiseen ja laadukkaaseen tarjontaan. Tämä tarkoittaa sitä, että valikoimassamme on pieniä laatubrändejä, jotka jakavat samat arvot ja tavoitteet. Tukemalla näitä brändejä tuen myös muita pienyrittäjiä, jotka tekevät arvokasta työtä tuottaen vastuullisia ja laadukkaita tuotteita.

Yrittäjänä tiedän, kuinka haastavaa voi olla löytää oma paikkansa markkinoilla ja saada näkyvyyttä isojen kilpailijoiden joukossa. Siksi on erityisen tärkeää, että pienyrittäjät tukevat toisiaan ja rakentavat yhdessä vahvempaa ja kestävämpää liiketoimintaa. Uskon, että yhdessä voimme saada aikaan muutoksen ja tarjota kuluttajille vaihtoehtoja, jotka ovat sekä eettisiä että laadukkaita - ja voimme yhdessä kannattaa suomalaista yrittäjyyttä ja sitkeyttä sen takana.

Kiitos teille kaikille, jotka olette olleet mukana tässä seikkailussa. Jokainen viestinne ja tilauksenne on ollut merkityksellinen ja auttanut minua jatkamaan eteenpäin. Pikkumuu-verkkokauppa jatkaa kasvuansa ja kehitystään, ja odotan innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Pidetään yhdessä huolta toisistamme. Kiitos tuestanne ja siitä, että jaatte nämä arvot kanssani.

Lämpimin terveisin,
Pikkumuu-verkkokaupan perustaja, Tanja
Takaisin blogiin