TOP5 - Suosituimmat ja hyödyllisimmät tuotteet perhearkeen ja lasten kesään

Ihana kesä on täällä parasta aikaa kaikkine iloineen ja harmeineen. Vaikka kesä on paikoin super kuuma ja voi silmänräpäyksessä vaihtaa vaihteen kylmään, niin nautitaan matkasta! Antaa hyttysten inistä ja vettä sataa kun aurinko paistaa. 

Kokosimme tähän verkkokauppamme kesän suosikkituotteet helpottamaan lapsiperhearkea. 

Lapsille Ihastuttava Little Bear tuuletinlamppu 
- viilentää kuumina päivinä

mukana kannettava lasten tuuletin
Kun kesän sää lämmittää kodin sisätiloja eikä kunnon ilmastointia ole viilentämässä, voi kuumuus koetella myös perheen pienimpiä.

Oivallinen ratkaisu on 
Little Bear tuuletinlamppu, joka sekä ihastuttaa, valaisee että tuulettaa säädettävällä teholla. Voit ottaa tuulettimen myös mukaan matkalle, sillä se toimii ladattavalla akulla.

 

 

Lapsiperheeseen valoa ja iloa yhteisiin hetkiin 

mukana kannettava valo - lyhtylamppuMonitoiminen ladattava Lyhtylamppu on erinomainen valonlähde, joka sopii niin kotiin kuin mukaan iltakävelyihin, perheen grillailuhetkiin ja retkeilyyn.
Lyhdyssä on mukava nauhasta valmistettu kantokahva, josta se voidaan ripustaa. Kahvan avulla voit myös ottaa lyhdyn mukaan kävelylle hämärän saapuessa tai piknikille tähtien alle loistamaan ja tekemään ajanvietosta miellyttävän. Akun lataus kestää noin 2 tuntia, jonka jälkeen lyhty hehkuu lämpimällä valolla noin kymmenen tuntia. 

 

Vauvan pupunkorva-peitto lämmittää ja viilentää vaihtelevalla säällä 

vauvan viltti pupun korvilla

Kun kesällä lähdet ulos lapsen kanssa kevyesti puettuna niin kohta onkin kylmää tai sataa. Tuttua? Tämä kekseliäs 2-in-1-peitto toimii säällä kuin säällä apuna. Peiton toinen puoli on valmistettu muhkeasta Milky-kankaasta, joka rauhoittaa ja lämmittää vauvaa, kun taas toinen puoli on 100% satiinikangasta, joka viilentää ja estää vauvan kehon ylikuumenemisen. Peitto sopii moneen tilanteeseen avuksi ympäri vuoden, niin vauvoille kuin taaperoille.

 

Lasten pyyheponcho ulos ja rantaleikkeihin

pyyheponcho

Pienet ihmiset ovat niin meneviä ulkoleikeissään, ja tiedäthän - rannalla sitä mennään aina edestakaisin veteen ja pois..

Mitä jos pikkuisella olisikin pyyhe päällään rannalla touhutessaan ja uinnin jälkeen lämmitellessään? Esimerkiksi tämä Koala pyyhe-poncho on ihan must have kesän touhuihin, ja niin söpö!

Valikoimastamme löytyy monilla suloisilla eri hahmoilla pyyheponchoja - jopa aikuisten kokoihin asti!

Katso kaikki pyyheponchot täältä.

 

Kestävä, teräksinen lasten juomapullo kesäretkiin 

leijonahahmo juomapulloja

Veden ja nesteen juonti kesäkuumalla on erityisen tärkeää pienille lapsille. Jotta kuumuus ei vie voimia, hyvä juomapullo mukana on must! Eläinhahmoilla koristellut, ruostumattomat teräspullot 350 ml-500 ml ovat kätevä ottaa mukaan minne vain. Nämä juomapullot ovat kevyitä, hyvin iskunkestäviä, eivätkä vapauta myrkyllisiä aineita veteen.

Koko ihanan juomapullovalikoiman löydät Kodin tuotteet osiosta!

Takaisin blogiin